Bestel nu je kaarten !!

Bestel nu je kaarten !!

Dit feestje mag je niet missen. Bestel nu je kaarten !!

Ronnie

Ronnie

Jettie Pallettie trapt het carnavalsseizoen goed af met haar Ronnie.
 
Een gouwe ouwe van Bonnie St. Claire heeft zij omgetoverd in een fantastische carnavalskraker zoals alleen Jettie Pallettie dat kan.
Het speciale Pallettie sausje is er weer overheen gegoten waardoor je direct in de polonaise schiet.
 
Het verhaal van Ronnie de brandweerheld wordt op een fantastische wijze weergegeven in een echte Jettie Pallettie clip waar je naar blijft kijken omdat je steeds weer nieuwe details ziet.
Een nummer dat blijft hangen, te merken aan het enthousiaste publiek wat nu al in alle feesttenten en kroegen “ Ronnie, ronnie” blijft zingen.
 
Sluit je dus aan in deze totale gekte die Jettie Pallettie heet en beleef deze carnaval samen met dit knotsgekke Feestfenomeen want met Jettie Pallettie ben je verzekerd van een feestje dat zijn weerga niet kent.
Dat wil je niet missen !!
 
“ Ronnie ” staat weer garant voor 100% Feestplezier !!          
Alles voor de fans

Alles voor de fans

Wat gebeurt er wanneer je de flamboyante Nederlandse feestkoningin Jettie Pallettie samen brengt met de Belgische rasentertainer Sam Gooris ?                                                                                  
Dan ontstaat een ambiance ‘tot de tweede macht’ die alles en iedereen meesleurt in een onvervalst feestgedruis!


 ‘Alles voor de fans’ is een onvervalst ambianceduet waarbij Jettie en Sam hun bewondering voor hun fans niet onder stoelen of banken steken.  De samenwerking kwam tot stand in de kleedkamer na een optreden en nam al heel snel een vaste vorm aan. Ongetwijfeld zullen we dit nummer de komende maanden nog heel vaak door onze luidsprekers horen schallen!

“ Alles voor de fans” is een voorloper op het nieuwe album van Jettie Pallettie wat april 2018 zal verschijnen.
 
 
French Can Can

French Can Can

Het Fanbal “ Feest in de Tent “ van Signorina Pallettie, afgelopen november in Blankenberge, was een overweldigend succes.
Zij sloot deze avond spetterend af met haar eigen, vernieuwde versie van de “French Can Can”
 
Jettie vindt het weer de hoogste tijd voor actie en daarom heeft zij deze welbekende deun omgetoverd in een onvervalste meelaller die het Pallettie virus weer volledig laat ontvlammen.
Deze heerlijke benenschopper mag dan ook niet ontbreken in de doldwaze dagen die er weer aankomen.
 
Met de fantastische bijbehorende, kleurrijke videoclip weet Jettie het weer voor elkaar te krijgen je te laten lachen. Laat je maar lekker meevoeren in de gekte die Jettie Pallettie heet en gooi je beentjes in de lucht met de “French Can Can” !
 
's Nachts als niemand 't ziet - Carnavals Remix

's Nachts als niemand 't ziet - Carnavals Remix

Na de vele positieve reacties en het enthousiasme over de single
“ ‘Nachts als niemand ’t ziet “  is er nu de speciale Carnavals Remix !
 
Een extra laagje feest en een weergaloze videoclip maken dit nummer bij uitstek tot een geweldige carnavalsmeezinger. Want is het niet zo dat de tekst van het nummer juist tijdens deze dagen wel eens zeer toepasselijk zou kunnen zijn -J
Wat is er dan lekkerder dan uit volle borst je uit te leven ?!
 
De typische Jettie Pallettie sound zal dan ook tijdens de carnavalsdagen weer overal te horen zijn en het knotsgekke Feestfenomeen verheugt zich er nu al op om iedereen in een lange sliert van polonaise voorbij te zien komen.
Als echte vakvrouw weet zij als geen ander waar het publiek voor komt en geeft zij altijd weer alles om het publiek de avond van hun leven te bezorgen.
Met Jettie Pallettie ben je verzekerd van een feestje dat zijn weerga niet kent.
 
“ ’s Nachts als niemand ‘t ziet”  werd door haarzelf en Waylon van der Heijden geschreven en geproduceerd.
Een combinatie waarbij kwaliteit en een hoog feestgehalte zich vermengen met als resultaat een nummer waar de tent weer mee op zijn kop gaat.
 
 “ ’s Nachts als niemand ’t ziet ” staat weer garant voor 100% Feestplezier !!                                                  
 
's Nachts als niemand 't ziet

's Nachts als niemand 't ziet

Na “ Ik ben Jettie !” waarmee Jettie Pallettie zich opnieuw introduceerde onder haar eigen platenlabel
JP Productions is de opvolger weer een feest van jewelste !
 
Terwijl de blaadjes van de bomen vallen en iedereen in de herfstdip schiet weet zij van haar dip weer een party te maken. Met “ ’s Nachts als niemand ’t ziet “ bouwt zij de treurwilgen weer om tot een echte meezinger.
Het knotsgekke Feestfenomeen geeft er haar welbekende Jettie Pallettie draai aan waarmee zij weer een ieder op de tafels krijgt. Zo gaat zij met deze single de herfstdip te lijf en de virussen die in deze tijd op de loer liggen worden door haar omgezet in het Jettie Pallettie virus. Hiermee blijft zij de harten veroveren van haar publiek. Het publiek dat haar in de armen sluit en waardeert omdat Jettie Pallettie een vakvrouw is die het publiek geeft waar het voor komt
 
“ ’s Nachts als niemand het ziet”  werd door haarzelf en Waylon van der Heijden geschreven en geproduceerd.
Een combinatie waarbij kwaliteit en een hoog feestgehalte zich vermengen met als resultaat een nummer waar de tent weer mee op zijn kop gaat.
 
 “ ’s Nachts als niemand ’t ziet ” staat weer garant voor 100% Feestplezier !!      
 
Heb jij je kaarten al besteld ?

Heb jij je kaarten al besteld ?


Deze feestavond mag je niet missen !
Een feestavond vol spektakel in het typische Jettie Pallettie jasje, gepresenteerd op geheel verrassende wijze zoals alleen Jettie Pallettie dat kan. Samen met haar collega's zal zij er een waar festijn van maken.

Dit wil je niet missen dus wees op tijd en bestel je ticket en zorg dat je erbij bent ! 
 
Ik ben Jettie !

Ik ben Jettie !

Jettie Pallettie zit al jaren in haar polonaisetrein en deze dendert nog steeds in volle vaart door Nederland en België.

Na een overweldigend succes met haar optreden in het Sportpaleis te Antwerpen heeft de blonde Siciliaanse niet stil gezeten en feest zij vrolijk verder en neemt iedereen in haar trein mee om aan elke party glans te geven met haar enthousiasme, vakmanschap en meezingers waardoor je besmet raakt met het Pallettie virus wat maar door raast.

Deze zomer zet haar trein weer even koers naar haar roots en zoekt zij de zon van Sicilië op. Met haar “ Ik ben Jettie” zet zij zichzelf opnieuw op de Nederlandse kaart. Want verdwenen is Senora Pallettie zeker niet op Hollandse bodem.

Met een onvervalste zomerse deun en de welbekende Pallettie sound heeft zij samen met haar vaste producer Waylon van der Heijden weer enkele bekende deuntjes omgetoverd tot één aanstekelijke hit.

“Ik ben Jettie !” staat weer garant voor 100% Feestplezier !!                                    
Hee schat weet je dat

Hee schat weet je dat

Een gouwe ouwe in een Pallettie jasje, dan raad je het al, dat is FEEST !
 
Én feest maakt Jettie wel met haar vele knuffel-schatten op geheel eigen wijze. Compleet is het blond schuimend theekransje dan ook als iedereen om haar heen er gezellig op los gaat .
 
Natuurlijk zit er een unieke twist in dit nummer, zoals alleen Jettie dat kan bedenken en zien we alle kleuren van de regenboog.
 
Hee schat weet je dat, heeft weer een hoog meezinggehalte.
 
Laat je fantasie maar werken en waan je tijdens de carnaval in hogere sferen met het feestfomeen Jettie Pallettie want..
 
Hee schat  weet je dat Jettie Pallettie garant staat voor 100% Feestplezier !!  
 
Sneak Preview

Sneak Preview

Het is bijna zover, de release van de nieuwe single !

Alvast een tipje van de sluier
Jettie Pallettie keerde voor haar nieuwe single terug naar haar kinderjaren. 'Hopeloos' van Will Tura was toen ook in Nederland een grote hit en een liedje dat Jettie als klein meisje al prachtig vond en uit volle borst meezong. Ze stak dit van oorsprong droevige verhaal in een typisch Jettie Pallettie jasje, met natuurlijk de vrolijke noot die haar zo eigen is, maar vooral met heel veel respect voor de Keizer van het Vlaamse Lied. Jettie trok voor de opname van de videoclip naar het zo goed als compleet verlaten Vlaamse polderdorpje Doel.

"Toen we aan het nadenken waren over een geschikte locatie voor de videoclip, dacht ik meteen aan Doel", zo zegt Jettie Pallettie. "Ik kom heel vaak in Vlaanderen, ken de historie er dus achter en toen we er rondliepen maakte het ook een enorme indruk op mij. Het is eigenlijk een prachtig dorpje, waar men van de éne dag op de andere eigenlijk het leven uit heeft weggenomen…en zo voelt het daar ook aan. Ik sprak er tijdens de opnames ook met een paar mensen die er nog steeds wonen en die vonden het best leuk dat er nog eens iets gebeurde. Het dorpje Doel heeft eigenlijk geen doel meer, wat de situatie voor de mensen daar jammer genoeg wat "hopeloos" maakt, maar ik heb hen toch vrolijk zien lachen toen ze me daar zagen rondlopen in m'n pakje!", besluit Jettie. 

Met 'Hopeloos' heeft Jettie Pallettie alleszins weer een heerlijke meezinger te pakken waarop duchtig gefeest zal worden in De Lage Landen!